Online: Членови: 0 | Гости: 195
Како невидлив | Ја заборавив лозинката!
Сеуште не си дел од најромантичното семејство? РЕГИСТРИРАЈ СЕ!
Најави се!

Близнаци

Неделен хороскоп

17ти - 23ти август
Уште во почетокот на неделата, добро е да ги организирате вашите дела.

Како близнаците се бакнуваат

Вашите бакнежи ги прекинувате со насмевка или нежно гризенје. А многу често знаете бакнежот да го прекинете со шала или некој необичен коментар.

Близнаците и љубовта

Близнаците имаат потреба да освојуваат, постојано да откриваат и да запознаваат. Едни од најпосакуваните личности во хороскопот, постојани заводници и флертувачи, Близнаците бараат личност која...

Што прават близнаците во своето слободно време

Близнаците во слободното време се на интернет. Тие отвараат најмалку 6 табови (прозорци) на пребарувачот. Читаат магазини или бараат по Google, а притоа и се допишуваат со пет особи истовремено со кои разговараат за се' и сешто.

Близнаците и љубомората

Родените во овој знак не се склони кон љубоморни сцени иако понекогаш ги прават - без причина. Близнаците се свесни дека самите се склони кон „излети“ во една љубовна врска, па претпоставуваат дека и другите го прават тоа. Токму тој сомнеж понекогаш ги влече да бараат докази за невера и доколку пронајдат такви тогаш се многу несреќни.
Кликнете тука за да ги видите другите хороскопски знаци
Хороскоп (horoskop) претставува карта или дијаграм кој ги покажува позициите на Сонцето, Месечината, планетите, астролошки аспекти, како и сензитивни агли во дадено време, како што е моментот на раѓање на личноста.Хороскопот служи како стилизирана карта на небото во споредба со специфична локација на одреден момент во дадено време. Зборот хороскоп(horoskop) потекнува од Грчки зборови со значење „поглед на времето“(horoskopos, pl. horoskopoi, или „создавач(и) на времето“). Други општо употребени имиња за хороскоп во Англија се астролошка карта, астро-карта, боженствена карта, небесна карта, ѕвездена карта, космограм, витасфера, радикална карта, радикс, тркало на судбината или само карта. Се користи како метод на предвидување врз основа на случувања претставени во одредено време и ги формира основите на хороскопски традиции познати како астрологија. Во секојдневна употреба, хороскоп се однесува на астролошка интерпретација најчесто преку систем од сонце знак астрологија или врз основа на календар кој означува некој настан како што е во кинеска астрологија.

Одредете кој знак сте во кинескиот хороскоп

Zabavi mk logo
QUERY ERROR4 => The table 'session' is full