Facebook Twitter Youtube
Online: Членови:0 | Гости:821
Како невидлив | Ја заборавив лозинката!
Сеуште не си дел од најромантичното семејство? РЕГИСТРИРАЈ СЕ!
Најави се!

Љубовни текстови

Навистина боли
Живот... Збор од 5 букви, а толку тежок, но некогаш среќен, живот исполнет со среќа и тага, живот исполнет со добрина но и...
од Станковска Драгана |
Мојата насмевка ќе биде твоја смрт
Нема нели? Никогаш нема да се врати вчера. Сеуште не можам да поверувам дека веќе не е исто како вчера..
од Анонимна |
2 чаши текила
Те сакам! И самиот баш убаво го знаеш тоа. Како сончев ден ти се јасни моите чувства кон тебе. Но, од денес решив да тргнам по нов пат...
од Ивана |
Љубовната приказна на Ататурк и Елени
Можеби малкумина од помладите генерации знаат за оваа љубовна приказна од 19 век. Станува збор за неостварената љубов помеѓу Мустафа Кемал Ататурк и б
од Сања Шијаков |
Недовршена приказна
Беа заедно долго време. Секоја секунда, секоја минута, секој час беа заедно. Никогаш не се разделуваа. И кога требаше да прават свадба...
од Симона Н. |
Копнеж
А што ако ти кажам дека неможам без тебе? Што ако ти кажам дека за кратко време стана смислата на мојот живот...
од Романтичен |
Para tu!
Нека ова мало писменце ти прави друштво додека мене ме нема. Знам дека ќе ми фалиш...
од Романтичен |
Засекогаш
Ми влезе под кожа, за кратко време успеа да ми влезеш под кожа ко што не успеала ниедна. По цели денови мислам на тебе...
од Романтичен |
Љубовни текстови
Збогум
И тогаш кога ќе го повредиш оној кој ти значи остануваш сам. Сам како куче на дожд кој истура сред бура...
од Романтичен |
Искра надеж
Зашто секогаш ние што сакаме, ние сме тие повредените? Зашто неможе еднаш и на нас да ни се посреќи и да бидеме со личноста со која...
од Романтичен |
Љубов е...
А што би правел без тебе? Како би ги издржал овие бескрајно долги денови далеку од тебе ако си кажеме збогум? Колку и да ме повреди...
од Романтичен |
За тебе маче!
Сега... Сега кога си кажавме збогум, еден на друг, како да ти докажам дека ќе ми недостасуваш? Дека не можам да заспијам затоа што мислам само на тебе
од Анонимна |
Ми недостигаш
Се мислам како да го почнам ова писмо веќе неколку денови и незнам. Незнам затоа што незнам веќе што да кажам, сакам да покажам...
од Романтичен |
За едно минато
Кога ќе ја пронајдеш онаа личност којашто му дава боја на дотогаш твојот сив свет, стануваш поинаков, стануваш нешто подобро.  Но кога таа личнос
од Анонимен |
Сам со спомените
Како сончев ден е јасно дека нема да бидеме заедно ти и јас. Колку и да изгледа недовршено нашево јас и ти за сè сме само за љубов не...
од Романтичен |
Те чекам...
Врне ситен дожд. Декември е и студено е. Надвор нема никој. Сам сум, облечен во бело. Темно е. Посакувам да си до мене...
од Романтичен |
Љубовни текстови

Слики од нашите членови

Љубовни правила

Кивалче

Препорачуваме филм

Beastly (Ѕверски)

Модерна верзија на „Убавицата и ѕверот“ каде што тинејџер од Њујорк се претвара во чудовиште за да ја најде вистинската љубов.

Alex Pettyfer, Vanessa Hudgens