Facebook Twitter Youtube
Online: Членови:0 | Гости:469
Како невидлив | Ја заборавив лозинката!
Сеуште не си дел од најромантичното семејство? РЕГИСТРИРАЈ СЕ!
Најави се!

Љубовна поезија

Дали си плачел?
Дали некогаш си плачел? Мислам, дали си плачел долго, без престан...
од ТеаАнгова |
Сè за тебе
За тебе сонцето ме грееза тебе душата ми пееод тебе не сакам ништосамо еден бакнеж врелКолку што има полиња на земјава толку за тебе богатство и добри
од Билјана |
Полудувам
Слушај го срцето тоа најдобро си знае,немој да се откажеш од мене ќе се каеш,секој има фрки вака, Факто те сака,ако ме оставиш цел ќе сум со мака,биди
од Факто |
Ти и јас
Кога те сретнавбеше месец мај, а воочите ти блескаше чуден сјај. Беше тоа прекрасен час најубавден кој ке го паметам јас.Се шетавме по ливадатаи се др
од Надица |
Трепери срцето мое
Судбината и Господсе творци на нашата љубов милаза да им покажеме на ситедека љубовта ја дава човечката сила.Трепери срцето мое треперикога ќе го вида
од Меруфче |
Зошто сте такви
Одете си вие проклети демони на лагатаЗошто постојано ме следитеЗошто постојано ја мачите мојата душаТука сте само кога ви требамА не сте тука кога ми
од Катеринче |
Живот без смрт
Има ли денима ли часима ли надеж за нас?Има ли сонце што го грее светот?Има ли време што го запира векот?Има ли срце срце што грее,срце што во срце жи
од Ангела |
Невера на животот
Темно е, нема светлина,мрачно е без месечина,љубовта скриена, желбата в мрак мирува, копнежот сам се затвара, душата грев оскревната, месецот тажно ми
од Маринела |
Љубовна поезија
Не сеуште!
Ќе ги раширам крилјатаи ќе научам да летамиако тоа не е лесно.Ќе направам се што требасе додека не стигнеме до небото.Ќе посакам желба ќе ја искориста
од Ане |
Те сакам
Таа уличка, тоа местосе моите топли споменина кои се враќам често.Времето и местотомислите нè бираат,а сега и солзитесами ми навираат.Срцево чу
од Марија |
Доцна е
Доцна е за каење, зборовите на сомневање, оправдување... непотребни се Доцна е за љубов вистинската и права... измамена си отиде... повреденаДоцна е з
од Сани |
Го сакав
Мислам дека ме има уште во тебе но попусто се лажев себеи понекогаш помислувам колку те саками излудувам но џабе е сè ти сакаш друга, а мене не
од Еми |
Неверност
Од очите солзи се леат во себе неверност чувствувамте сакам, обожавам и мразам своите чувства не можам да ги изразамДа те заборавам не сакамДа те отса
од Анастазија |
Врати се ти
Осамена и без здивостанав јасод тој тажен деннасмевка никој не може да видиЗошто замина тиовде имаше сèГо чекам денот когаќе те видам јас пакВр
од Tinny |
Не заминувај пак
Не можам честоДа те гледамЈас знамНе, не, не можамТе молам Остани овдеНе оди си тиВо моиве мисли секогаш си Ти си нешто невидливоНедопирливо, незаменл
од Tinny |
Како те запознав
Паметам...Те запознав една зима кога паѓаше многу снег, ние насмеани стоевме крај смрзнатиот езерски брег.Паметам...Небото бесе закитено со илјадници
од Ангела |
Љубовна поезија

Слики од нашите членови

Љубовни правила

Кивалче

Препорачуваме филм

Beastly (Ѕверски)

Модерна верзија на „Убавицата и ѕверот“ каде што тинејџер од Њујорк се претвара во чудовиште за да ја најде вистинската љубов.

Alex Pettyfer, Vanessa Hudgens