Online: Членови: 0 | Гости: 275
Како невидлив | Ја заборавив лозинката!
Сеуште не си дел од најромантичното семејство? РЕГИСТРИРАЈ СЕ!
Најави се!

Водолија

Неделен хороскоп

17ти - 23ти август
Во првите денови од неделата ќе имате можност да се ослободите од сериозен товар во професионалната сфера.

Како водолиите се бакнуваат

Најчесто се бакнувате со отворени очи. Вашите бакнежи се сочни, па затоа многу често знаете и да се излигавите.

Водолијата и љубовта

Тешко е да се објасни зошто Водолиите ги бие глас дека се ладни и незаинтересирани за љубовните игри. Една можна причина би била таа што вели дека Водолијата...

Што прави водолијата во своето слободно време

Водолијата во слободното време работи на новиот изум кои го смислила. Кога ќе го заврши тоа оди во шопинг на некој од најновите компјутерски делови или модерни парчиња облека.

Водолијата и љубомората

Љубомора! Што е тоа? Водолиите не знаат за љубомора како што знаат другите знаци. Тие не патат, а доколку се случи Водолиите настојуваат да го прикријат тоа. Штом еднаш се измамени тие не истражуваат, само заминуваат и точка. Но тоа не значи дека чувствата на Водолиите им се стабилни.
Кликнете тука за да ги видите другите хороскопски знаци
Хороскоп (horoskop) претставува карта или дијаграм кој ги покажува позициите на Сонцето, Месечината, планетите, астролошки аспекти, како и сензитивни агли во дадено време, како што е моментот на раѓање на личноста.Хороскопот служи како стилизирана карта на небото во споредба со специфична локација на одреден момент во дадено време. Зборот хороскоп(horoskop) потекнува од Грчки зборови со значење „поглед на времето“(horoskopos, pl. horoskopoi, или „создавач(и) на времето“). Други општо употребени имиња за хороскоп во Англија се астролошка карта, астро-карта, боженствена карта, небесна карта, ѕвездена карта, космограм, витасфера, радикална карта, радикс, тркало на судбината или само карта. Се користи како метод на предвидување врз основа на случувања претставени во одредено време и ги формира основите на хороскопски традиции познати како астрологија. Во секојдневна употреба, хороскоп се однесува на астролошка интерпретација најчесто преку систем од сонце знак астрологија или врз основа на календар кој означува некој настан како што е во кинеска астрологија.

Одредете кој знак сте во кинескиот хороскоп

Zabavi mk logo
QUERY ERROR4 => The table 'session' is full