Online: Членови: 0 | Гости: 221
Како невидлив | Ја заборавив лозинката!
Сеуште не си дел од најромантичното семејство? РЕГИСТРИРАЈ СЕ!
Најави се!

Неделен хороскоп

17ти - 23ти август
Уште од првиот ден на новата недела, ставете ја под контрола вашата финансиска стабилност.

Како лавовите се бакнуваат

Диви, интересни, необични бакнежи се типични за лавовите. Вашите бакнежи се цел филм од обично бакнување, до скокоткање, грицкање, галење...

Лавот и љубовта

Лавот е великодушен во љубовта. Романтичен идеалист, бара партнер кој ќе му прилега. Сака физички привлечни личности кои постојано ќе го фалат и ќе му се восхитуваат. Неговата потреба од аплаузи...

Што прави лавот во своето слободно време

Лавот во слободното време го носи својот партнер на претстава во театар. Се разбира, картите ги плаќа Лавот и воглавно обезбедува одлични места. Немојте да се изненадите ако начекате Лав како запишува реченица од претставата (секако, онаа која ја кажува главниот лик) или како мрда со усните затоа што веќе ги знае на памет.

Лавот и љубомората

Лавовите најчесто се љубоморни заради повредената гордост, но и за тоа дека се малку сакани што значи дека партнерот не ги цени доволно. Па кога Лавот ќе викне тоа не е поради изгубената љубов туку поради изгубената власт. Тие премногу очекуваат од партнерот.
Кликнете тука за да ги видите другите хороскопски знаци
Хороскоп (horoskop) претставува карта или дијаграм кој ги покажува позициите на Сонцето, Месечината, планетите, астролошки аспекти, како и сензитивни агли во дадено време, како што е моментот на раѓање на личноста.Хороскопот служи како стилизирана карта на небото во споредба со специфична локација на одреден момент во дадено време. Зборот хороскоп(horoskop) потекнува од Грчки зборови со значење „поглед на времето“(horoskopos, pl. horoskopoi, или „создавач(и) на времето“). Други општо употребени имиња за хороскоп во Англија се астролошка карта, астро-карта, боженствена карта, небесна карта, ѕвездена карта, космограм, витасфера, радикална карта, радикс, тркало на судбината или само карта. Се користи како метод на предвидување врз основа на случувања претставени во одредено време и ги формира основите на хороскопски традиции познати како астрологија. Во секојдневна употреба, хороскоп се однесува на астролошка интерпретација најчесто преку систем од сонце знак астрологија или врз основа на календар кој означува некој настан како што е во кинеска астрологија.

Одредете кој знак сте во кинескиот хороскоп

QUERY ERROR4 => The table 'session' is full