Online: Членови: 0 | Гости: 226
Како невидлив | Ја заборавив лозинката!
Сеуште не си дел од најромантичното семејство? РЕГИСТРИРАЈ СЕ!
Најави се!

Шкорпија

Неделен хороскоп

17ти - 23ти август
Со настапувањето на новата недела, нештата околу вас ќе започнат да се подредуваат по најдобриот можен начин.

Како шкорпиите се бакнуваат

Вие понекогаш знаете и да ги прескокнувате бакнежите, затоа што многу повеќе уживате во галењето и гушкањето. Сепак вашите бакнежи се страсни, долги и многу романтични.

Шкорпијата и љубовта

Во љубовта Шкорпиите се нежни, верни и посесивни. И покрај тоа што имаат силни страсти, сакаат мирна и долга љубовна врска. Најголеми мани им се љубомората и сомнежот. Партнерот кој ќе го одбере...

Што прави шкорпијата во своето слободно време

Шкорпијата го поминува слбодното време во разгледување на бутиците и купување на нешто ново што ќе и ја потоплни гардеробата: кожни чизми или нешто од змијска кожа, а потоа ноќта ќе ја помине во некој ноќен клуб играјќи и привлекувајќи го винманието.

Шкорпијата и љубомората

Шкорпиите зрачат со љубомора без обзир дали за тоа постои причина сега или постоела причина пред неколку месеци па дури и години. Родените во овој знак се љубоморни на секој кој стоел во близина на нивниот партнер.
Кликнете тука за да ги видите другите хороскопски знаци
Хороскоп (horoskop) претставува карта или дијаграм кој ги покажува позициите на Сонцето, Месечината, планетите, астролошки аспекти, како и сензитивни агли во дадено време, како што е моментот на раѓање на личноста.Хороскопот служи како стилизирана карта на небото во споредба со специфична локација на одреден момент во дадено време. Зборот хороскоп(horoskop) потекнува од Грчки зборови со значење „поглед на времето“(horoskopos, pl. horoskopoi, или „создавач(и) на времето“). Други општо употребени имиња за хороскоп во Англија се астролошка карта, астро-карта, боженствена карта, небесна карта, ѕвездена карта, космограм, витасфера, радикална карта, радикс, тркало на судбината или само карта. Се користи како метод на предвидување врз основа на случувања претставени во одредено време и ги формира основите на хороскопски традиции познати како астрологија. Во секојдневна употреба, хороскоп се однесува на астролошка интерпретација најчесто преку систем од сонце знак астрологија или врз основа на календар кој означува некој настан како што е во кинеска астрологија.

Одредете кој знак сте во кинескиот хороскоп

QUERY ERROR4 => The table 'session' is full