Online: Членови: 0 | Гости: 187
Како невидлив | Ја заборавив лозинката!
Сеуште не си дел од најромантичното семејство? РЕГИСТРИРАЈ СЕ!
Најави се!

За нас

Романтични е прва веб страна во Македонија која е целосно посветена на љубовта и пријателството.

Романтични прв пат почна да ја шири својата љубов во јуни 2007 година.

Нашата мисија е да им посочиме на младите во Македонија, пред сè тинејџерите, на љубов и разбирање кон својот партнер, пријателите, семејството... Да му помогнеме на машкиот пол да го разбере женскиот, па и обратно. Како да се однесуваат на својот прв состанок, да ги објавиме оние љубовни писма и песни кои никогаш не успеале да стигнат до оној за кој биле наменети...

Романтични постојано се развива и надополнува. Секој ден се објавуваат статии поврзани со љубовта, љубовните врски, здравјето, убавината, љубовниот живот на познатите личности во Македонија и пошироко.

Романтични е веб страна која е одржувана од екипа на млади и амбициозни луѓе.

Слики од нашите членови

Zabavi mk logo

Љубовни правила

Кивалче

Препорачуваме филм

Најубави романтични филмови на сите времиња

Летните вечери се создадени за романтични филмови - комедии, драми, трагедии...Гушнати со партнерот или со семејството,романтиката е таа која ни треба. Мојата девојка


QUERY ERROR4 => The table 'session' is full