Online: Членови: 0 | Гости: 202
Како невидлив | Ја заборавив лозинката!
Сеуште не си дел од најромантичното семејство? РЕГИСТРИРАЈ СЕ!
Најави се!

Стрелец

Неделен хороскоп

17ти - 23ти август
За многу од вас ништо нема да се добива по лесниот начин, во почетокот на неделата.

Како стрелците се бакнуваат

Вашите бакнежи се многу спонтани. Многу често знаете и да го изненадите партнерот со некој вас неочекуван бакнеж. А токму таквиот бакнеж создава желба за уште еден.

Стрелецот и љубовта

Стрелецот внимава да не наиде на љубоморен и посесивен партнер кој би ја ограничил неговата потреба од слобода на размислување и движење. Помладите стрелци најпрвин гледаат на...

Што прави стрелецот во своето слободно време

Стрелецот во своето слободно време ќе биде на воздух. Нема да се двоуми за да отпатува некаде, макар на еден ден. Ќе ги спакува овошјето, сендвичите, ќе земе некој пијалак и ќе тргне во нова авантура.

Стрелецот и љубомората

Тој ќе ја искажува својата среќа иако можеби срцето му е полно со љубомора. Стрелецот нема да признае дека е љубоморен. Тоа не би било достоинствено за него. Проблемот е тоа што Стрелецот ниту го заборава, а ниту пак...
Кликнете тука за да ги видите другите хороскопски знаци
Хороскоп (horoskop) претставува карта или дијаграм кој ги покажува позициите на Сонцето, Месечината, планетите, астролошки аспекти, како и сензитивни агли во дадено време, како што е моментот на раѓање на личноста.Хороскопот служи како стилизирана карта на небото во споредба со специфична локација на одреден момент во дадено време. Зборот хороскоп(horoskop) потекнува од Грчки зборови со значење „поглед на времето“(horoskopos, pl. horoskopoi, или „создавач(и) на времето“). Други општо употребени имиња за хороскоп во Англија се астролошка карта, астро-карта, боженствена карта, небесна карта, ѕвездена карта, космограм, витасфера, радикална карта, радикс, тркало на судбината или само карта. Се користи како метод на предвидување врз основа на случувања претставени во одредено време и ги формира основите на хороскопски традиции познати како астрологија. Во секојдневна употреба, хороскоп се однесува на астролошка интерпретација најчесто преку систем од сонце знак астрологија или врз основа на календар кој означува некој настан како што е во кинеска астрологија.

Одредете кој знак сте во кинескиот хороскоп

QUERY ERROR4 => The table 'session' is full