Online: Членови: 0 | Гости: 101
Како невидлив | Ја заборавив лозинката!
Сеуште не си дел од најромантичното семејство? РЕГИСТРИРАЈ СЕ!
Најави се!

Риби

Неделен хороскоп

17ти - 23ти август
Неделата ќе се развие доста добро за вас. Случувањата брзо ќе се сменат и тоа ќе ви се допадне.

Како рибите се бакнуваат

Сите ваши бакнежи се долги, исполнети со многу љубов и романса. Понекогаш се бакнувате со отворени очи, но ако тоа го прави и вашиот партнер што тогаш?

Рибите и љубовта

Колку само сакаат да љубат некого, а колку пати само остануваат разочарани. За Рибите најважна работа во светот е љубовта. Проблемот е во тоа што...

Што прават рибите во своето слободно време

Рибите го поминуваат слободното време во дворот заедно со ледениот чај или кафето, под некоај дебела сенка и се восхитуваат на природата. А потоа пишуваат песни за тоа што сонувале синоќа.

Рибите и љубомората

Љубомората секогаш ги прати Рибите. Често за нив тоа е мачно чувство кое може и Рибите и партнерот да ги доведе до лудило. Припадниците на тој знак најчесто премногу бараат од партнерот, а и од љубовта...
Кликнете тука за да ги видите другите хороскопски знаци
Хороскоп (horoskop) претставува карта или дијаграм кој ги покажува позициите на Сонцето, Месечината, планетите, астролошки аспекти, како и сензитивни агли во дадено време, како што е моментот на раѓање на личноста.Хороскопот служи како стилизирана карта на небото во споредба со специфична локација на одреден момент во дадено време. Зборот хороскоп(horoskop) потекнува од Грчки зборови со значење „поглед на времето“(horoskopos, pl. horoskopoi, или „создавач(и) на времето“). Други општо употребени имиња за хороскоп во Англија се астролошка карта, астро-карта, боженствена карта, небесна карта, ѕвездена карта, космограм, витасфера, радикална карта, радикс, тркало на судбината или само карта. Се користи како метод на предвидување врз основа на случувања претставени во одредено време и ги формира основите на хороскопски традиции познати како астрологија. Во секојдневна употреба, хороскоп се однесува на астролошка интерпретација најчесто преку систем од сонце знак астрологија или врз основа на календар кој означува некој настан како што е во кинеска астрологија.

Одредете кој знак сте во кинескиот хороскоп

Zabavi mk logo
QUERY ERROR4 => The table 'session' is full