Online: Членови: 0 | Гости: 222
Како невидлив | Ја заборавив лозинката!
Сеуште не си дел од најромантичното семејство? РЕГИСТРИРАЈ СЕ!
Најави се!

Девица

Неделен хороскоп

17ти - 23ти август
Во првите денови од неделата ќе се здобиете со значителни ползи во професионалната област.

Како девиците се бакнуваат

Вие сте многу педантни, па затоа и вашите бакнежи се многу кратки и чисти - нема многу лигавење кај вас. Затоа вашиот партнер можеби понекогаш ќе се пожали дека тоа за него/неа не е бакнеж.

Девицата и љубовта

Девицата бара партнер кој во целост ќе ги исполни нејзините критериуми. Обично е срамежлива и емотивната наклонетост ја искажува преку ситни подароци или пораки. Колку и да се комуникативни и...

Што прави девицата во своето слободно време

Девицата своето слободно време го користи за да го среди она по куќата што не стигнала во текот на денот. Девицата тоа време може да го искористи за да ги намести зачините по азбучен ред или сите шољи за кафе да ги намести по бојата на виножитото.

Девицата и љубомората

Девиците понекогаш не се однесуваат ни малку како Девици. Тие понекогаш уживаат кога другите ги прават љубоморни. Нивниот проблем е што само провоцираат со погледи и комплименти. Партнерот на Девицата порано или подоцна ќе сфати дека Девицата игра дволична улога, па станува или љубоморен или искомплексиран.
Кликнете тука за да ги видите другите хороскопски знаци
Хороскоп (horoskop) претставува карта или дијаграм кој ги покажува позициите на Сонцето, Месечината, планетите, астролошки аспекти, како и сензитивни агли во дадено време, како што е моментот на раѓање на личноста.Хороскопот служи како стилизирана карта на небото во споредба со специфична локација на одреден момент во дадено време. Зборот хороскоп(horoskop) потекнува од Грчки зборови со значење „поглед на времето“(horoskopos, pl. horoskopoi, или „создавач(и) на времето“). Други општо употребени имиња за хороскоп во Англија се астролошка карта, астро-карта, боженствена карта, небесна карта, ѕвездена карта, космограм, витасфера, радикална карта, радикс, тркало на судбината или само карта. Се користи како метод на предвидување врз основа на случувања претставени во одредено време и ги формира основите на хороскопски традиции познати како астрологија. Во секојдневна употреба, хороскоп се однесува на астролошка интерпретација најчесто преку систем од сонце знак астрологија или врз основа на календар кој означува некој настан како што е во кинеска астрологија.

Одредете кој знак сте во кинескиот хороскоп

Zabavi mk logo
QUERY ERROR4 => The table 'session' is full