Online: Членови: 0 | Гости: 129
Како невидлив | Ја заборавив лозинката!
Сеуште не си дел од најромантичното семејство? РЕГИСТРИРАЈ СЕ!
Најави се!

Комбинации на кои жените не можат да одолеат

Многу дами ќе речат дека гласот е нешто што се забележува на почетокот

Многу дами ќе речат дека гласот е нешто што се забележува на почетокот. Особено кога станува збор за длабок доминантен глас бидејќи може целосно да го засени остатокот од изгледот на мажот или целосно да го промени физичкиот впечаток на подобро.
На жените, мажите со подлабок глас делуваат секси, самоуверено и моќно.

Дамите сакаат високи мажи затоа што се чувствуваат побезбедно со нив. Овој вид на размислување, односно чувство, потекнува од античко време.
Истражувањето од Универзитетот во Јута покажа дека претпочитањето на повисоките мажи датира од камено време, бидејќи и тогаш се сметаше дека повисоките мажи ќе ги штитат другите полесно отколку пониските.

Ако длабокиот глас и висината се надополнети со брадата, тогаш добиваме непобедлива комбинација. И иако ретко која жена ќе им противречи на висината и длабокиот глас како клучни физички квалитети, за брадите дефинитивно ќе се дискутира повеќе.
Сепак, според повеќето истражувања - преовладуваат дами кои сè уште претпочитаат брада од свежо избричено лице.

Прочитајте повеќе

Содржините на интернет страницата Романтични.мк може да се користат исклучиво за лично информирање. Не е дозволено превземање, користење или реобјавување (дозволено е реобјавување само на дел од содржината со ставање линк до содржината што се цитира) без писмена дозвола од Бест Нет Студио, во спротивно ќе Ви пратиме фактура со назнака „плагијат“ во вредност од 15.000 денари.

Коментари

Остави КоментарСлики од нашите членови

Zabavi mk logo

Љубовни правила

Кивалче

Препорачуваме филм

Најубави романтични филмови на сите времиња

Летните вечери се создадени за романтични филмови - комедии, драми, трагедии...Гушнати со партнерот или со семејството,романтиката е таа која ни треба. Мојата девојка