Facebook Twitter Youtube
Online: Членови:0 | Гости:244
Како невидлив | Ја заборавив лозинката!
Сеуште не си дел од најромантичното семејство? РЕГИСТРИРАЈ СЕ!
Најави се!
Сопственик
За ZeroCool
Јас поминувам многу од моето време во патување и се обидувам да го задржам мојот круг на ретки и вистински пријатели мал, немојте да ме сфатите погрешно, имам многу познати со кои уживам да го поминувам времето кога можам. Верувам дека нема подобар начин да се помине попладне или вечера од време поминато во посебно женско друштво споделувајки случки, сонови и идеи. Ако си типична македонска женска која е повеќе заинтересирана во својата слика отколку во своите идеи, не си го троши времето за да ме контактираш, но ако си посебна девојка и мислиш дека би ми одговарала, би сакал да се запознаеме во живо, како што вистинските луѓе го прават тоа.
Роденден:
25.06.1989
Град:
Скопје, Аеродром
Пол:
Машки
Љубовен статус:
Слободен
Хороскоп:
рак

Попладне во Банско
Коментирај