Online: Членови: 0 | Гости: 413
Како невидлив | Ја заборавив лозинката!
Сеуште не си дел од најромантичното семејство? РЕГИСТРИРАЈ СЕ!
Најави се!
Корисник

 • За borko412
 • Прашајте ме ќе ви кажам, одговорам.
 • Роденден:
  01.12.1961
 • Град:
  Скопје , Центар
 • Пол:
  Машки
 • Хороскоп:
  стрелецborko412
пред 1 година


borko412
пред неколку години

" Ако приметиш дека си зацапал со личност која не те
почитува и цени...уништија љубовта која ја чувствуваш
во себе, пред таа да те уништи тебе!"

borko412
пред неколку години


borko412
пред неколку години

Вистинските љубови

Вистинските љубови немаат век на траење. Вистинските љубови траат вечно.Без оглед на далечината, чувствата остануваат непроменети. Вистинските љубови се читаат во очите на другиот. Го гледаш светот низ нејзините зеници, како твои.
Вистинските љубови се збогуваат, за да останат токму такви...
Без времени. Без просторни.
Вистинските љубови болат. Затоа се вистински.
Болката прераснува во уште поголема љубов. Во сеќавање на убаво време. Да траат...до некоја наредна средба. До некое наредно соединување.
Вистинските љубови не си припаѓаат телесно; тие си припаѓаат во душата.
Љубат други, а чуваат дел од сложувалката за тебе...
Колку и да болат ваквите љубови, знаеш дека после нив си побогат за едно не совршено парче среќа...знаеш дека можеш повторно да дадеш...многу повеќе љубов.
Вдишуваш длабоко во себе... До некоја наредна средба...до некое наредно соединување.

Неделен хороскоп

strelec
Стрелец
17ти - 23ти август
За многу од вас ништо нема да се добива по лесниот начин, во почетокот на неделата.

Слики од нашите членови

Zabavi mk logo

Најнови членови