Online: Членови: 0 | Гости: 170
Како невидлив | Ја заборавив лозинката!
Сеуште не си дел од најромантичното семејство? РЕГИСТРИРАЈ СЕ!
Најави се!

Откријте што најмногу сакаат тие што вршат измама во врската

Анкетата која е помеѓу своите членови ја направил сајтот Victoria Milan, мрежа за поврзување на луѓе кои се во брак или врска, откриле дека оралниот секс е многу важна ставка меѓу луѓето кои ги измамуваат своите партнери.

 

Тој „дејтинг сервис“ за „оженети, и оние во врска“ поставиле прашање на своите членови, вкупно 9.107 од нив, што се негови приоритети кога е сексуалниот однос во прашање.

 

Судејќи по резултатите, тие кои не се љубители на орален секс ќе мора да се потрудат да го најдат својот љубовен партнер, бидејќи 65% од жените и 68% од мажите не би размислувале за друга врска, односно измама, без орален секс.

 

Повеќето од нив исто така смета дека оралниот секс е многу важен дел од било какви сексуални активности во врската.Па така 72% од жените и 85% од мажите се изјасниле дека оралниот секс има место во секој кревет.

Меѓу мажите, оралниот најмногу го сакаат Шпанците(80%), Британците(79%) и Французи(76%), додека меѓу жените најзастапени се Шпанките (84%), Францускињите(83%) и Англичанките (82%). 

Машките испитаници кои се 10 од 22 земји, кажале дека повеќе сакаат орален секс од жените од тие исти земји.  

Прочитајте повеќе

Содржините на интернет страницата Романтични.мк може да се користат исклучиво за лично информирање. Не е дозволено превземање, користење или реобјавување (дозволено е реобјавување само на дел од содржината со ставање линк до содржината што се цитира) без писмена дозвола од Бест Нет Студио, во спротивно ќе Ви пратиме фактура со назнака „плагијат“ во вредност од 15.000 денари.

Коментари

Остави КоментарСлики од нашите членови

Zabavi mk logo

Љубовни правила

Кивалче

Препорачуваме филм

Најубави романтични филмови на сите времиња

Летните вечери се создадени за романтични филмови - комедии, драми, трагедии...Гушнати со партнерот или со семејството,романтиката е таа која ни треба. Мојата девојка