Online: Членови: 0 | Гости: 470
Како невидлив | Ја заборавив лозинката!
Сеуште не си дел од најромантичното семејство? РЕГИСТРИРАЈ СЕ!
Најави се!

Бикот и љубомората

Бикот мечтае за среќен свет, за средено семејство, за ред. А ако најде и најмала точка на сомнеж тој станува недоверлив, копа, истражува, а при тоа понекогаш на партнерот му приредува сцени на љубомора. Сепак, тоа не мора да значи дека е крај. Камо среќа кога Бикот би бил верен колку што бара од партнерот да биде.

Прочитајте повеќе

Содржините на интернет страницата Романтични.мк може да се користат исклучиво за лично информирање. Не е дозволено превземање, користење или реобјавување (дозволено е реобјавување само на дел од содржината со ставање линк до содржината што се цитира) без писмена дозвола од Бест Нет Студио, во спротивно ќе Ви пратиме фактура со назнака „плагијат“ во вредност од 15.000 денари.
Zabavi mk logo

Коментари

Остави КоментарСлики од нашите членови

Zabavi mk logo

Љубовни правила

Кивалче

Препорачуваме филм

Најубави романтични филмови на сите времиња

Летните вечери се создадени за романтични филмови - комедии, драми, трагедии...Гушнати со партнерот или со семејството,романтиката е таа која ни треба. Мојата девојка