Online: Членови: 0 | Гости: 163
Како невидлив | Ја заборавив лозинката!
Сеуште не си дел од најромантичното семејство? РЕГИСТРИРАЈ СЕ!
Најави се!

Особини на интелегентните луѓе

Одредени особини ги красат луѓето со висок степен на интелегенција. Сигурност сте приметиле дека тие особини како што се отвореност ум - немаат обичај да осудуваат други луѓе, немаат предрасуди и не веруваат на стереотипи. 

Изразен смисол за хумор - Една од најочигледните особини која е заедничка за сите личности со висок степен за интелегенцијате е и смислата за хумор.

Самоконтрола - Како што често не им е потребно друштво за да се забавуваат и да не им биде досадно, така и не им се потребни "стеги" и ограничување од надворешниот свет, бидејќи нивната само контрола е на високо ниво. 

Знаат што не знаат - Високо интелегентните луѓе немаат проблем со тоа да признаат дека нешто не знаат и точно можат да одберат што е што. 

Емпатија - Луѓето кои имаат висок степен на интелегенција, во овој случај на емоционална интелегенција

 

Прочитајте повеќе

Содржините на интернет страницата Романтични.мк може да се користат исклучиво за лично информирање. Не е дозволено превземање, користење или реобјавување (дозволено е реобјавување само на дел од содржината со ставање линк до содржината што се цитира) без писмена дозвола од Бест Нет Студио, во спротивно ќе Ви пратиме фактура со назнака „плагијат“ во вредност од 15.000 денари.

Коментари

Остави КоментарСлики од нашите членови

Zabavi mk logo

Љубовни правила

Кивалче

Препорачуваме филм

Најубави романтични филмови на сите времиња

Летните вечери се создадени за романтични филмови - комедии, драми, трагедии...Гушнати со партнерот или со семејството,романтиката е таа која ни треба. Мојата девојка