Facebook Twitter Youtube
Online: Членови:0 | Гости:621
Како невидлив | Ја заборавив лозинката!
Сеуште не си дел од најромантичното семејство? РЕГИСТРИРАЈ СЕ!
Најави се!

Соновник Ѕ

ЅВЕЗДИ
Ќе се вљубите во лице постаро од вас. Сјајни ѕвезди - добри новости. Матни ѕвезди - лоши новости. Ако ѕвездите се движат долу - среќа. Ако се движат лево-десно - ненадејна смрт. Ѕвезда што паѓа - ненадејна среќа. Ѕвездено небо - радост.

ЅВЕР
Грижи и страв.

ЅВЕЧАРКА
Озборување. Ако ве касне - грижи.

ЅВОНО
Ако на сон чуете ѕвоно - страв ви е од непријателите. Ако вие ѕвоните - ќе барате совет или помош. Ако нешто ѕвони, а не се слуша - нема да послушате некој совет и тоа ќе ви донесе штета.

ЅИД
Ако градите ѕид - свадба. Ако рушите ѕид - ќе имате голема корист. Ако ѕид ви го препречува патот - големи грижи. Ако прескокнете ѕид - ќе уживате во големо задоволство, бидејќи ќе ги победите непријателите.

ЅИДАЊЕ
Ако сами ѕидате нешто - бавно, но сигурно ќе стигнете до целта. Ако гледате како ѕидаат - непријатни вести. Ако нешто заѕидате - ќе зачувате некоја тајна за себе.

ЅИДАР
Неуспех и загуба на пари.

Можеби ќе Ве интересира...
К
Соновник К. Протолкувајте ти вашите сонови со најдобриот македонски соновник. Makedonski sonovnik
од Романтичен |
Р
Соновник Р. Протолкувајте ти вашите сонови со најдобриот македонски соновник. Makedonski sonovnik
од Романтичен |
С
Соновник С. Протолкувајте ти вашите сонови со најдобриот македонски соновник. Makedonski sonovnik
од Романтичен |
Л
Соновник Л. Протолкувајте ти вашите сонови со најдобриот македонски соновник. Makedonski sonovnik
од Романтичен |
Коментари

Слики од нашите членови

Љубовни правила

Кивалче

Препорачуваме филм

Beastly (Ѕверски)

Модерна верзија на „Убавицата и ѕверот“ каде што тинејџер од Њујорк се претвара во чудовиште за да ја најде вистинската љубов.

Alex Pettyfer, Vanessa Hudgens


Warning: file_get_contents(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/romanticni/inc/footer.php on line 72 Warning: file_get_contents(http://webrecepcija.com/visit.php?client=5&crc=laclave&load_time=0.020343780517578&server_load=0&session=36085b39403abffeae056126617f61ed&url=romanticni.mk%2Fsonovnik%2Fdz-2055&referer=&ua=CCBot%2F2.0+%28https%3A%2F%2Fcommoncrawl.org%2Ffaq%2F%29&ip=54.196.208.187): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/romanticni/inc/footer.php on line 72