Online: Членови: 0 | Гости: 227
Како невидлив | Ја заборавив лозинката!
Сеуште не си дел од најромантичното семејство? РЕГИСТРИРАЈ СЕ!
Најави се!

Навистина боли

Живот... Збор од 5 букви, а толку тежок, но некогаш среќен, живот исполнет со среќа и тага, живот исполнет со добрина но и злоба, живот кој те прави среќен, но те уништува. Живот-некој задоволни некој не, секогаш во животот има и среќа и тага и љубов и болка и се друго. Но ваков живот како мојот не посакувам никого. Знаете ли зошто? Бидејќи нема да издржите, бидејки навистина боли. Боли бидејќи ја нема личноста што некогаш ти беше се среќа, тага, нервозна, но знаеше дека е до тебе среќна беше, а сега само скршено срце. Но не е само таа причина, да, секој може да се заљуби, но не вака како мене можам само да ја наречам "Болна љубов", а зошто? Бидејки пред 9 месеци запознав едно дете кое ми го смени животот за 300° во кој 150 се позитивни, а 150 негативни. Позитивните се што го запознав што го сакам, а негативните се само една болка реченицa "Невозвратена љубов" уште еден удар. Тој удар секој ден по ден ме убива, но од една страна си велам еден ден тој ќе трча по мене, но од друга неможам, го сакам повеќе ни јас незнам што да правам. Колку ќе беше убаво да разговараме да ти кажам дека само тебе те сакам дека од првиот ден си ми во мислите. Ти мислиш дека имам излезено со некој после тебе или па засакав? Не, бидејки ти си единствен. Дали некоја би го дала животот за тебе? Не, бидејќи јас бев единствената. Ми кажуват дека ти е галје ако умрам, но јас не мислам така. Мислам дека имаш малце човечност во тебе. Може не ме сакаш ама нема ни потреба да ме мразиш бидејки не направив ништо, само те сакав, а и ќе те сакам се додека ова срце чука. Секоја вечер со солзи во очите, секоја вечер тонам во солзи, секоја вечер легнувам со твоја слика, секое сабајле станувам со твоја слика ама најважно е си во срцето таму ти е местото.
Секогаш биди насмеан, а мене оставиме, ќе ге гледам скришум, ќе се смешкам, а солзите една по една ќе пагаат на моето лице и ќе речам е тој е мојот сакан.

 

Прочитајте повеќе

Содржините на интернет страницата Романтични.мк може да се користат исклучиво за лично информирање. Не е дозволено превземање, користење или реобјавување (дозволено е реобјавување само на дел од содржината со ставање линк до содржината што се цитира) без писмена дозвола од Бест Нет Студио, во спротивно ќе Ви пратиме фактура со назнака „плагијат“ во вредност од 15.000 денари.
Zabavi mk logo

Коментари

Остави КоментарСлики од нашите членови

Zabavi mk logo

Љубовни правила

Кивалче

Препорачуваме филм

Најубави романтични филмови на сите времиња

Летните вечери се создадени за романтични филмови - комедии, драми, трагедии...Гушнати со партнерот или со семејството,романтиката е таа која ни треба. Мојата девојка