Facebook Twitter Youtube
Online: Членови:0 | Гости:210
Како невидлив | Ја заборавив лозинката!
Сеуште не си дел од најромантичното семејство? РЕГИСТРИРАЈ СЕ!
Најави се!

Соновник Џ

ЏАМИЈА
Ве очекува далечно патување, но внимавајте на незгоди.

ЏAHДAP
Ќе се сомневаат во вас. Ако разговарате со него - ќе бидете вплеткани во некој спор.

ЏБУН (грмушка)
Пречки на патот до успехот. Зелен џбун - ќе ви биде возвратена љубовта или наклоноста. Ако се пробивате низ џбунови - успех, но со напори.

ЏВАКАЊЕ
Ако на сон нешто џвакате - залудни ви се сите напори, бидјеќи целта и онака нема да ја постигнете.

ЏЕБ
Празен џеб - ќе ви се исполни желбата. Полн џеб - непредивдени трошоци.

ЏЕБЕН СААТ
Ситуацијата ќе се среди на ваше задоволство.

ЏЕЛАТ
Големи грижи и понижување.

ЏЕПАРЛАК
Ќе ви се остварат плановите.

ЏИГЕР
Среќа.

ЏOKEJ
Многу брзо и лесно ќе ја постигнете целта.

ЏУНГЛА
Опасни изненадувања.

ЏУЏE
Не трудете се, потфатот нема да ви успее.

Можеби ќе Ве интересира...
Х
Соновник Х. Протолкувајте ти вашите сонови со најдобриот македонски соновник. Makedonski sonovnik
од Романтичен |
Г
Соновник Г. Протолкувајте ти вашите сонови со најдобриот македонски соновник. Makedonski sonovnik
од Романтичен |
Н
Соновник Н. Протолкувајте ти вашите сонови со најдобриот македонски соновник. Makedonski sonovnik
од Романтичен |
У
Соновник У. Протолкувајте ти вашите сонови со најдобриот македонски соновник. Makedonski sonovnik
од Романтичен |
Коментари

Слики од нашите членови

Zabavi mk logo

Љубовни правила

Кивалче

Препорачуваме филм

Beastly (Ѕверски)

Модерна верзија на „Убавицата и ѕверот“ каде што тинејџер од Њујорк се претвара во чудовиште за да ја најде вистинската љубов.

Alex Pettyfer, Vanessa Hudgens