Facebook Twitter Youtube
Online: Членови:0 | Гости:454
Како невидлив | Ја заборавив лозинката!
Сеуште не си дел од најромантичното семејство? РЕГИСТРИРАЈ СЕ!
Најави се!

Соновник Е

ЕДЕН (број)
Среќа.

ЕДИНАЕСЕТ (број)
Среќа.

ЕДРИЛИЦА
Ве очекува голема радост.

ЕДРО
Ве очекува патување. Ако е ново – несреќа на брод или болест на некое блиско лице. Скинато едро - опасност.

ЕЖЕ
Среќа во фамилијата. Ако го допирате - тешкотии. Ако го убиете – ќе ги совладате непријателите.

ЕЗЕРО
Наследство. Ако е матно – зло и губиток. Езеро полно со риби - благосостојба. Разбрането езеро - успех.

ЕКСПЛОЗИЈА
Непријатно изненадување. Експлозија со оган – голем успех и добиток.

ЕЛЕН
Кај жените - среќа. Ако трча – успех во работата. Ако убиете елен - губиток. Многу елени - гости. Елен без рогови – срамота. Елен со големи рогови - ќе бидеш лут.

ЕЛКА
Гости.

ЕРЕБИЦА
Среќа во љубовта. Ако ловите еребици - некој се обидува да ве надмудри.

ЕРУПЦИЈА (на вулкан)
Радосно изненадување.

ЕСЕН
Болест или смртен случај во фамилијата.

ЕСКИМ
Ако видите еским – некој ве лаже. Ако сте вие еским - осаменост.

Можеби ќе Ве интересира...
Ж
Соновник Ж. Протолкувајте ти вашите сонови со најдобриот македонски соновник. Makedonski sonovnik
од Романтичен |
Ч
Соновник Ч. Протолкувајте ти вашите сонови со најдобриот македонски соновник. Makedonski sonovnik
од Романтичен |
М
Соновник М. Протолкувајте ти вашите сонови со најдобриот македонски соновник. Makedonski sonovnik
од Романтичен |
П
Соновник П. Протолкувајте ти вашите сонови со најдобриот македонски соновник. Makedonski sonovnik
од Романтичен |
Коментари

Слики од нашите членови

Љубовни правила

Кивалче

Препорачуваме филм

Beastly (Ѕверски)

Модерна верзија на „Убавицата и ѕверот“ каде што тинејџер од Њујорк се претвара во чудовиште за да ја најде вистинската љубов.

Alex Pettyfer, Vanessa Hudgens


Warning: file_get_contents(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/romanticni/inc/footer.php on line 72 Warning: file_get_contents(http://webrecepcija.com/visit.php?client=5&crc=laclave&load_time=0.022438049316406&server_load=0.08&session=32c3bde9c127d0c10c96570ceb400e80&url=romanticni.mk%2Fsonovnik%2Fe-2052&referer=&ua=CCBot%2F2.0+%28https%3A%2F%2Fcommoncrawl.org%2Ffaq%2F%29&ip=54.87.61.215): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/romanticni/inc/footer.php on line 72