Online: Членови: 0 | Гости: 360
Како невидлив | Ја заборавив лозинката!
Сеуште не си дел од најромантичното семејство? РЕГИСТРИРАЈ СЕ!
Најави се!

Соновник И

ИГЛА
Жалост во срцето. Ако се боцнете - ќе направите лошо дело. Ако најдете игла - кавга. Ако ја изгубите - разделба со некои пријатели. Ако ставате конец во игла - ќе се најдете во ситуација во која би било подобро да ја зборувате вистината. Шиење со игла - непријатности. Повеќе игли - голема кавга. Ако скршите игла - жалост.

ИГРА
Ако играте со топка - жалост. Ако играте со карти - непријатности. ако се коцкате - загуба. Ако играте со влог - љубовна авантура.

ИГРАЧКА
Новороденче во семејството. Ако си играте со играчки - жалост. Ако купувате играчки - грижа. Ако правите играчки - веселба во домот.

ИДЕАЛ
Ако сонувате некој свој идеал - неостварени желби.

ИДИОТ
Ако се сонувате како идиот - ви претстои авантура. Ако сретнете идиот - ќе склопите добра работа. Ако се правите идиот - заработувачка.

ИЗБЕГНУВАЊЕ
Ако на сон нешто избегнувате - ќе имате непријатна средба.

ИЗВОР
Големи поволни промени во животот. Ако пиете вода од извор - оздравување, здравје. Ако се бањате во извор - непријатности. Пресушен или матен извор - болест. Студен извор - среќно и пријатно патување. Бистар извор - изобилство, здравје и радост.

ИЗГОВОР
Ќе ве фатат во лага, непријатности. Лажен изговор - ќе бидете излажани.

ИЗЛЕТ
Пазете се од лажните пријатели.

ИЗЛОГ
Нескромноста може да ви наштети.

ИЗЛОЖБА
Бидете поскромни ако сакате да постигнете успех.

ИЗМАМА
Ако некого измамите на сон - на јаве ќе откриете нечија измама.

ИЗНЕНАДУВАЊЕ
Ако на сон се изненадите - без да сакате ќе издадете некоја тајна. Ако некој друг е изненаден - ќе ви се исполнат интимните желби.

ИЗОБИЛИЕ
Си потхранувате некои лажни надежи кои нема да ви се исполнат.

ИКАЊЕ
Ако на сон икате - ќе доживеете некое понижување.

ИЛЈАДА (број)
Голем успех.

ИМЕ
Ако го видите напишано своето име - ќе ве вовлечат во кавга. Ако сами го напишете или пак го чуете своето име - ќе чуете добра вест. Ако настапувате под лажно име - некој пријател ќе ве излаже.

ИМИТИРАЊЕ
Ако на сон имитирате некого - успешен крај на некоја раработа.

ИМОТ
Ако наследите имот - среќен брак. Ако добиете имот како подарок - ќе ви се зголеми семејството. Ако купите имот - трошењето без мерка ќе ве доведе до пропаст. Ако го изгубите имотот - лоши вести. Ако го продадете имотот - некој ве поткраднува.

ИНВАЛИД
Ако видите инвалид - незгода. Ако на сон станете инвалид - во најскора иднина ќе се смирите и ќе бидете задоволни иако можете при тоа да ја изгубите својата самостојност. Ако му помагате на некој инвалид - ќе направите добро дело. Ако му наштетите на некој инвалид - ќе направите лошо дело.

ИНДИЈАНЕЦ
Авантура.

ИНЖЕНЕР
Ако бидете разумни и претпазливи ќе ги оставарите своите намери.

ИНКА
Треба да бидете поштедливи.

ИНСЕКТИ
Загуба, неуспех во работата.

ИНСТРУМЕНТ
Хируршки инстурменти - доаѓаат тешки времиња. Музички инструменти - опасност, несреќен случај.

ИНТЕРНАТ
Ќе добиете покана за некоја свеченост.

ИНТРИГА
Ако се плетат интриги околу вас - пазете се од лаги.

ИСКАЧУВАЊЕ
Ако се искачувате низ брег или по скали - сигурно ќе стигнете до целта.

ИСКОПУВАЊЕ
Ако ископувате мртовец - неизвесна иднина. Ако ископувате богатство - сиромаштија. Ако ископувате безвредности - залудна работа. Ако ископувате корења - еден погрешен потег ќе ве доведе до неуспех.

ИСКРВАВУВАЊЕ
Ако на сон искрвавите - ќе претрпите загуба.

ИСКРА
Добивка.

ИСПИТ
Ако на сон полагате испит - ќе доживеете професионален успех, но со големи напори.

ИСПЛАЌАЊЕ
Ќе решите некоја сериозна грижа.

ИСПОВЕД
Лошо расположение, грижи во скора иднина.

ИСПОВЕДНИЦА
Ќе ве издаде или ќе ве излаже некој близок.

ИСТРЕЛ
Ако чуете истрел - непријатности.

ИТАЛИЈА
Доаѓаат денови полни со задоволство.

Прочитајте повеќе

Содржините на интернет страницата Романтични.мк може да се користат исклучиво за лично информирање. Не е дозволено превземање, користење или реобјавување (дозволено е реобјавување само на дел од содржината со ставање линк до содржината што се цитира) без писмена дозвола од Бест Нет Студио, во спротивно ќе Ви пратиме фактура со назнака „плагијат“ во вредност од 15.000 денари.Коментари

Остави КоментарСлики од нашите членови

Zabavi mk logo

Љубовни правила

Кивалче

Препорачуваме филм

Најубави романтични филмови на сите времиња

Летните вечери се создадени за романтични филмови - комедии, драми, трагедии...Гушнати со партнерот или со семејството,романтиката е таа која ни треба. Мојата девојка