Facebook Twitter Youtube
Online: Членови:0 | Гости:883
Како невидлив | Ја заборавив лозинката!
Сеуште не си дел од најромантичното семејство? РЕГИСТРИРАЈ СЕ!
Најави се!

Соновник Х

ХАЗАРДНИ ИГРИ
Aко добивате на хазардни игри - ќе изгубите некој пријател. Ако губите - ќе се ослободите од нешто непријатно.

ХАРЕМ
Ќе направите некоја глупост која ќе ви донесе големи непријатности.

ХАРМОНИКА
Ако на сон свирите на хармоника - ќе приредите некоја свеченост. Ако ја видите - ќе се вплеткате во нечесна работа. Ако ја слушате - претерано се сомневате.

ХАРТИЈА
Ако пишувате на хартија - некому ќе морате да му испратите непријатни вести. Искината хартија - ќе доживеете неправда. Хартија што лета во воздух - некои надежи нема да ви се исполнат. Шарена хартија - весела вест. Црна хартија - жална вест.Ииспишана хартија - непријатности.

ХАРФА
Тага. Ако вие свирите на харфа - патување.

ХЕМИЧАР
Ќе ве мачи некоја неизвесност или ќе откриете некоја тајна.

ХИПНОЗА
Ако ве хипнотизираат - не лутете се, секоја школа се плаќа. Ако вие некого хипнотизирате - не мешајте се во опасни работи. Ако гледате хипнотизирање - ќе стекнете углед во својата околина.

ХИПОДРОМ
Пропадната работа. Ако настапувате на хиподром - пазете се од помлади лица, ќе ви го заведуваат партнерот.

ХМЕЉ
Ќе имате лоши искуства.

ХОР
Ако на сон слушате neeue на хор - убави и пријатни денови во друштво на пријатели.

ХОТЕЛ
Болест.

ХРАБРОСТ
Ако на сон покажувате храброст - некој ќе ве понижи.

ХРАМ
Срушен храм - промена на работа.

ХРАНЕЊЕ
Ако на сон храните животни - благосостојба и задоволство.

ХРИЗАНТЕМА
Ќе добиете добра вест од некој кој е далеку од вас.

ХРЧАК
Види - МРЗЛИВЕЦ

ХУСАР
Ако сте вие хусар - успех во љубовта. Ако видите хусар - кавга.

Можеби ќе Ве интересира...
А
Соновник А. Протолкувајте ти вашите сонови со најдобриот македонски соновник. Makedonski sonovnik
од Романтичен |
Ќ
Соновник Ќ. Протолкувајте ти вашите сонови со најдобриот македонски соновник. Makedonski sonovnik
од Романтичен |
Л
Соновник Л. Протолкувајте ти вашите сонови со најдобриот македонски соновник. Makedonski sonovnik
од Романтичен |
Љ
Соновник Љ. Протолкувајте ти вашите сонови со најдобриот македонски соновник. Makedonski sonovnik
од Романтичен |
Коментари

Слики од нашите членови

Zabavi mk logo

Љубовни правила

Кивалче

Препорачуваме филм

Beastly (Ѕверски)

Модерна верзија на „Убавицата и ѕверот“ каде што тинејџер од Њујорк се претвара во чудовиште за да ја најде вистинската љубов.

Alex Pettyfer, Vanessa Hudgens