Facebook Twitter Youtube
Online: Членови:0 | Гости:150
Како невидлив | Ја заборавив лозинката!
Сеуште не си дел од најромантичното семејство? РЕГИСТРИРАЈ СЕ!
Најави се!

Соновник Љ

ЉУБЕНО ЛИЦЕ
Возвратена љубов.

ЉУБИЧИЦА
Среќа. Ако ги берете - веселба. Ако ги добиете - ви претстои брак. Ако се китите со љубичици - околината ве сака.

ЉУБОВ
Ако некому изјавувате љубов - партнерот што го сакате не ви е наклонет. Ако некој вам ви изјавува љубов - разочарување.

ЉУБОВЕН НАСТАН
Ќе имате работа со злобни жени.

ЉУБОВНО ПИСМО
Ако го добиете - незадоволство. Ако го пишyвате - сплетки.

ЉУБОМОРА
Ако сте љубоморни на сон - ќе направите глупост.

ЉУБОПИТНОСТ
Ако сте љубопитни на сон - ќе чуете некои невистинити работи.

Можеби ќе Ве интересира...
О
Соновник О. Протолкувајте ти вашите сонови со најдобриот македонски соновник. Makedonski sonovnik
од Романтичен |
Ѕ
Соновник Ѕ. Протолкувајте ти вашите сонови со најдобриот македонски соновник. Makedonski sonovnik
од Романтичен |
В
Соновник В. Протолкувајте ти вашите сонови со најдобриот македонски соновник. Makedonski sonovnik
од Романтичен |
У
Соновник У. Протолкувајте ти вашите сонови со најдобриот македонски соновник. Makedonski sonovnik
од Романтичен |
Коментари

Слики од нашите членови

Zabavi mk logo

Љубовни правила

Кивалче

Препорачуваме филм

Beastly (Ѕверски)

Модерна верзија на „Убавицата и ѕверот“ каде што тинејџер од Њујорк се претвара во чудовиште за да ја најде вистинската љубов.

Alex Pettyfer, Vanessa Hudgens