Online: Членови: 0 | Гости: 330
Како невидлив | Ја заборавив лозинката!
Сеуште не си дел од најромантичното семејство? РЕГИСТРИРАЈ СЕ!
Најави се!

Недовршена приказна

Беа заедно долго време. Секоја секунда, секоја минута, секој час беа заедно. Никогаш не се разделуваа. И кога требаше да прават свадба, еден ден пред свадбата таа си замина. Никој не знаеше каде е,со кого е и што прави. Ниту пак се поздрави со него,на никој не кажа барем едно збогум.Едноставно си замина. Тој почна да ја бара насекаде, да се јавува на секого, но се беше залудно. Неа ја немаше видено никој. Помина една година, дојде и зима, а тој многу ја мразеше зимата поради тоа што таа му го имаше направено, поради студот кој таа му го имаше оставено. Сакаше уште еднаш да ја види, да ја погледне во нејзините очи и во тие очи да ги најде сите причини зошто таа си замина без зборови. Посакуваше да ја гушне, па макар и за последен пат. Но се остана на тоа посакување. Таа повеќе никогаш не се врати, а тој ги изгуби сите контакти што го поврзуваа за неа.

 

 

Прочитајте повеќе


Коментари

Остави КоментарСлики од нашите членови

Zabavi mk logo

Љубовни правила

Кивалче

Препорачуваме филм

Beastly (Ѕверски)

Модерна верзија на „Убавицата и ѕверот“ каде што тинејџер од Њујорк се претвара во чудовиште за да ја најде вистинската љубов.

Alex Pettyfer, Vanessa Hudgens