Online: Членови: 0 | Гости: 124
Како невидлив | Ја заборавив лозинката!
Сеуште не си дел од најромантичното семејство? РЕГИСТРИРАЈ СЕ!
Најави се!

 

И тогаш кога ќе го повредиш оној кој ти значи остануваш сам. Сам како куче на дожд кој истура сред бура. Велат се врти тркалото. И јас го мислам истото, всушност, го знам. Затоа што многу пати се свртело и во моја корист и во корист на оној кој некогаш сум го повредил, па по некое време животот на овој или оној начин ќе ми врати. Знам дека и кај тебе ќе се случи истото, ќе се сврти траклото и тогаш ти ќе бидеш оставената. Ти ќе бидеш онаа која ќе плаче сама по цел ден немајќи кој да ја прегрне за утеха, немајќи никој покрај себе да ја утеши, да и каже дека ќе биде добро тогаш кога ќе те остават, кога ќе ти го скршат срцето не на две, туку на милион мали парчиња. Ќе дојдеш на ова што сум јас сега, ќе сакаш, а за возврат ќе добиеш едно: „Нема повеќе за што да разговараме!“. Тогаш ќе сфатиш како ми е сега. А до тогаш уживај и биди среќна со она што го имаш и гледај да не го изгубиш никогаш. Затоа што јас го изгубив. Збогум бебе!

 

Прочитајте повеќе


Коментари

Остави КоментарСлики од нашите членови

Zabavi mk logo

Љубовни правила

Кивалче

Препорачуваме филм

Beastly (Ѕверски)

Модерна верзија на „Убавицата и ѕверот“ каде што тинејџер од Њујорк се претвара во чудовиште за да ја најде вистинската љубов.

Alex Pettyfer, Vanessa Hudgens