Online: Членови: 0 | Гости: 406
Како невидлив | Ја заборавив лозинката!
Сеуште не си дел од најромантичното семејство? РЕГИСТРИРАЈ СЕ!
Најави се!

Хороскоп: Какви се летните деца родени од јуни до август

За сите кои славите роденден од јуни до август: Летните деца се емоционални, горди, и од многу голема природа на вљубување. Најтоплото годишно време раѓа и најспецифични луѓе. Родените во летните месеци имаат промени во расположението, кои не мораат да бидат предизвикани од некои причини. Многу се нервозни за разлика од другите деца родени во други месеци, никогаш не се откажуваат од целта, а на сексуалното поле многу се активни. 

Несебични, добродушни, талентирани и доверливи пријатели. Многу од нив му се оддаваат на Бог и црквата. Во спортот можат да достигнат висини, но никако не им е својствено да бидат раководители. Како индивидуи со напорна работа постигнуваат големи успеси на секое поле, но најмногу им лежи уметноста и социјалната наука. Често менуваат работа и често водат конфликти. 

Според некои истражувања, бебињата родени во лето се потешки, но ќе пораснат во високи и генерално здрави личности. Тоа е затоа што бремените жени кон крајот на последните месеци изложени се на повеќе сонце и витамин Д, па со тоа раѓаат и здрави деца. За девојчињата родени во овој период карактеристично е дека подоцна влегувааг во пубертет.

Прочитајте повеќе

Содржините на интернет страницата Романтични.мк може да се користат исклучиво за лично информирање. Не е дозволено превземање, користење или реобјавување (дозволено е реобјавување само на дел од содржината со ставање линк до содржината што се цитира) без писмена дозвола од Бест Нет Студио, во спротивно ќе Ви пратиме фактура со назнака „плагијат“ во вредност од 15.000 денари.
Zabavi mk logo

Коментари

Остави КоментарСлики од нашите членови

Zabavi mk logo

Љубовни правила

Кивалче

Препорачуваме филм

Најубави романтични филмови на сите времиња

Летните вечери се создадени за романтични филмови - комедии, драми, трагедии...Гушнати со партнерот или со семејството,романтиката е таа која ни треба. Мојата девојка